onsdag, november 16, 2011

Hei lavkarbobloggen. Neida


Er det noen som kan fortelle meg fordelene ved å bruke en wook-panne når man skal wookelere? Kan man ikke bare, sånn som meg, bruke en stekepanne? Dersom noen kommer med en skikkelig god grunn, lurer jeg på om jeg skal bli voksen og ønske meg en til jul.

Fikk forresten en lue av sats som belønning for bra work out de siste 12 ukene. Jaja, den går til fretex.

2 kommentarer:

Kjersti Dahle sa...

skalvise. jeg tror at en av greiene er at de rett og slett blir varmere, og at det vil si at grønnsakene kan freses litt kvikkere. noe jeg nesten HELT sikker vet om wokpanner er at de er veldig... skrå. og de er jævlig svære. så du kan steke mange grønnsaker og spre dem utover flaten, så de blir sprøstekt raskt heller enn å bli kokt i sin egen saft. du bare vifter de litt rundt - og så kan de henge rundt på kanten og frese mens du fikser sausen i bunnen av pannen, og så er det bare å røre omkring og ta-da, wok, slik den skal være.

jeg sa et eller annet til deg da jeg var full. har heftig fylleangst for jeg husker ikke _hva_, tror jeg forsøkte å si hvem jeg var, hun som kommenterer og sånn, men ja. jeg håper det ikke var noe forferdelig.

koz og klemz og sånn.

Joachim sa...

Takk for tips! Ingenting forferdelig! :)