torsdag, desember 13, 2012

Dyr og sånt.


På søndag ble vi hentet av en stor bil og kjørt opp i 2200 meters høyde til en lukseriøs lodge. Vi ble møtt av en langhåret, hvit mann, mistenkelig lik Tarzan, og uten tvil med likt dyretekke. Før vi visste ordet av det, kom det to geoparder tusslende. Han sa at vi skulle gå ned på huk, og ikke gjøre noen brå bevegelser. Så kom alt til å gå bra. Herregud, hvem hadde trodd at geoparder var så vennlige? (Nå må det nevnes at disse var tamme.)

Etterpå kjørte vi rundt i fjellheimen og matet ville geoparder (glad jeg slapp å prøve å klappe dem), får vi til slutt kom frem til løvene. De fikk også biff.
Da vi kom tilbake til lodgen, kom det en stille og spinkel dame med to glass champagne på et fat. Dette skulle vi nyte i den røde, afrikanske solnedgangen, oppe på den høyeste høyden i hele området.
Helt grei avsluttning på søndagen.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Please let me know if you're looking for a article writer for your blog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some material for your blog in exchange for
a link back to mine. Please shoot me an email if interested.
Cheers!

my weblog - huisje in frankrijk ::
::

Anonym sa...

Good way of explaining, and good paragraph to take information on the topic of my presentation subject matter, which
i am going to deliver in college.

Here is my page; vakantiehuisje frankrijk

Anonym sa...

I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
It's pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

My site; vakantiehuisjes frankrijk ()

Anonym sa...

e cig reviews, e cig, electronic cigarette brands, e cig forum, ecigarette, electronic cigarettes