tirsdag, februar 06, 2007

Det handler om venner og uvenner

Jeg starter som Erlend Loe i Naiv Super.
"Jeg har en god venn og en dårlig venn". Dette er nesten tilfelle, Er bare det at jeg har flere enn én god venn. Også har jeg da ikke fått en dårlig venn, men en uvenn. Den gode vennen er Eirin, min ene samboer. I dag, for kanskje to timer siden, sa Eirin god natt. Så gikk hu på rommet sitt. Men da jeg gikk ut i gangen, sto døra oppe. Og der sto hu, forran speilet og pynta seg. Eller...? Sånn så hun i hvertfall ut.
Hun hadde av en eller anna grunn gnidd mørk sminke i hele ansiktet. Hun skulle være neger.
Er det lov til å si nå om dagen?
Uansett, så da gikk vi på badet og tok morsomme bilder.


Så, uvennen. Han kom inn i livet mitt for noen timer siden. Han er en fotograf på foto.no. En såkalt erotikkfotograf. Dansk. Og INNMARI dårlig. Bildene hans var tacky og fæle og det viste seg at mannen ikke hadde peiling på foto i det hele tatt. Her snakker vi kjedelig, ekkelt, flate bakgrunner, harry, flatt lys og dårlig retusj.
Så derfor kommenterte jeg litt. Men da vettu, brøt helvete løs.
Jeg må le.
Dette patetiske forsøket på en fotograf gikk deretter inn og kommenterte mine bilder. Og babla i vei om kjedelig og svakt og dårlig og hutte-meg-tu.
Også lo jeg igjen.

Også ble jeg litt sinna. For han var så fantastisk dårlig. Her snakker vi om en fyr uten den minste anelse om hva som er fint og hva som er stygt. Også snakker vi om en mann i 50-åra som oppfører seg så barnslig at han føler at han må ta igjen når jeg kommenterer bildene hans.

For at han ikke så lett skal google opp navnet sitt, kan vi si at etternavent hans slutter på "ander" og staret på "x". Og til fornavn heter han det samme som tidligere basketballspiller/golfer/baseballspiller Mr. Jordan.
Haha!

Også lo jeg igjen. Stakkars, stakkars, patetiske menneske!

11 kommentarer:

Nalina sa...

nei, d er ikke lov å si neger lenger. så d er i grunn vanskelig å vite hva man skal si, for den mørkhudede kan jo egentlig komme fra danmark og da er det en afro-danske kanskje? men d vet man jo ikke før man evt.har snakket med vedkomne. så hvis man da bare skal male seg mørk i huden så kan man jo da være fra hvorsomhelst. harstad, for eksempel.

Anonym sa...

Eg har eit tips til Eirin. Prøv skokrem. Det funkar strålande og er kjempefestleg.

Anonym sa...

hellou
skjønner virkelig hva du mener !
Eirin er søt da :)

Anonym sa...

Jeg så på bildene til ha dansken (kanskje han er neger), og det var ganske gøy. Du har mye å lære der, ass.

Anonym sa...

hellou
skjønner virkelig hva du mener !
Eirin er søt da :)

Anonym sa...

Heia Joachim:)

Skulle bare stikke innom å si hei. Og at du e kul og han der dansken e skikkeli, skikkeli, skikkeli teit!!

Håpe vi sees snart. :)

Nalina sa...

er d et sted jeg kan se på bildene til han derre teite dansken eller? blir meget nysgjerrig serru..

Anonym sa...

http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=288788&sort=ID&brukerid=0&kategori=&hideThumbs=0&brukernivaa=0&lukketforum=0&offsett=0&foreningsid=106&nomenus=&serieid=0&minimumanbefalinger=1 Her e i alle fall kommentarane te fyren, omtrent lika underhaldande.

Anonym sa...

Her er der måske mye bra kød: http://xander.erotikfotograferne.dk

Anonym sa...

Haha!

Anonym sa...

diskusjonen om hvorvidt bildet ditt på foto.no er gode eller ikke er mildt sagt heftig! han der mr. xander ser ut som er pornogris fra tyskland som oppholder seg i thailand. jeg ler av han! hahaha! også er det jo ekstra heftig når han ikke engang klarer å skrive ordentlig i diskusjonen. han fremstår bare som en nincompoop. jeg heier på deg joachim. bare ignorer han. han kan sitte i danmark med kødet sitt og nappe loffen!