torsdag, mai 28, 2009

Bling bling!

Etter lenge og lengre enn langt, var det godt å endelig ta litt ordentlige bilder igjen. Og også deilig å jobbe med film, og ikke digitalt. Jeg tok, som tidligere nevnt, bilder for smykkekolleksjonen til K-Ped.
Her kommer en smakebit. Foreløbig ikke helt sikker på hvilke av bildene som skal inkluderes i serien, men blir sikkert fint tilslutt.














12 kommentarer:

Siggen sa...

Å, så fint Joachim! veldig veldig. Bra jobba! :D

Anonym sa...

Åh,så bra! Hva slags kamera brukte du?

Joachim sa...

Takk, takk! Brukte Nikon FM2:)

Maysan sa...

Flotte bilder!

Anonym sa...

Du er så flink! Cathrine

Johannes sa...

Tipp topp tommel opp.

Helga sa...

Eg elskar deg

Joachim sa...

Mh. Jo, takk du.
Ditto!

Helga sa...

og så treng eg hjelp då eg skal ha fotokurs med ein 9 klasse neste mandag. får eg lov til å vise nokre av bileta dine til dei? og som lovande ung fotograf i paris, kva vil du sei eg først og fremst bør formidle?

eg er forundra over at eg ikkje berre søker jobb i bygdaposten og tek ansvar for portrettet. Når eg so gjer, vert du mitt første nyp.

Joachim sa...

Dette høres bra ut, Helga! Selvsagt kan du vise bilder til små, lovende fotospirer i 9. klasse. Men hva skal man si? Nei, du kan jo si at det er bilder for en smykkekolleksjon da. Bilder som skal lage mer en stemning rundt smykkene enn å vise smykkene i seg selv. Og siden smykkene er laget av strips, så la vi settingen til et industriområde (siden vi tenkte at jo, slikt bruker de sikkert der).
Også har jeg prøvd å blande inn noen bilder som er litt mer røffe og tøffe og slemme enn de andre. For å gjøre det litt mer spennende.
Ja! Det kan du si!

(Lykke til med de små)

Karima sa...

Joachim, du er så flink at jeg vil bli sammen med deg. Har jeg sjangs?

Joachim sa...

Mætt sjans, Karima!
MÆTT!