mandag, mai 25, 2009

Sommer!

Hvis man vil ta en fridag i Paris, kan det veldig lett gjøres. En dag der man ikke tar metro eller blir irritert på japanere med kamera. En dag der man kun skal ligge i gresset, høre på fuglesang og kose seg.
Da kvikksølvet i dag bevegde seg opp mot 30 grader tok vi en slik fridag. En skikkelig søndag der jentene slapp å bruke brystholdere.

Like ved oss ligger det en skog. Men selv om jeg tidligere har prøvd å forklare det, går det rett og slett ikke an å forklare hvor fint det er det. Det kan heller ikke fanges på bilder. Det er en skog der man lett kunne ha spilt inn filmer som Ringenes Herre og Harry Potter. En skog der harer hopper fritt, blomstrene blomstrer omkapp, gresset vokser høyt og fuglene synger høyt i kor. Det er lysthus, tett skog, store sjøer, bruer, en restaurant, digre fisker, enorme trær og sommerfugler. I dag kjørte vi en liten båt ut til en liten øy, for så å ligge der. Rett ut i gresset, og bare nyte dagen.

Etterpå dro vi hjem for å avrime kjøleskapet.


Heldigvis var Lady GaGa (til venstre) med oss på tur i idag.


Pokerface?




Fin hund.




Det var så romantisk der at til og med marihønene tok seg en kjapp en.


Årets første vannmelon.

4 kommentarer:

Siggen sa...

ååå så fint!! Dristige Heidi, og dristige marihøner.

Action sa...

Heidi, å feste seg sjæl til bilder som vises rundt på hele internetten, men puppene på stell på den måten der, det er bare ufint. Stram deg opp kvinne!

kval sa...

du, wz, har eg først tråla rundt i paris' gater med den der slappvarme halvpuppen ut kan den like greit fly rundt på heile internetten for min del. eg tek fridomen til å kaste bh'n på søndagar.

dessuten ser den jævlig bra ut. akkurat passe frekk. perfeksjon, kallar dei det.

Ragni sa...

eller hollywood-teipen!