tirsdag, november 13, 2012

Arbeidsdag 1

Gikk til jobben, noe som tok omlag 20 minutter. Martine og jeg var på lag på nukleærmedisinsk avdeling. Lars og Gunnbjørg var et anna lag på stråleterapi. Det viste seg ganske fort at hun eneste (!) som var radiograf på vår avdeling hadde misforstått, og trodd at vi kun skulle være der én dag. Ikke i to uker. Det var ikke helt lagt til rette for at vi skulle jobbe der.

Så. Det endte med 3 timer inne på jobb, og 3 timer vi tilbrakte under et palmetre i en parkflekk utenfor sjukehuset. Helt grei dag, selv om det ikke ba på noen faglige utfordringer. Så i morgen skal vi joine Lars og Gunnis på stråleterapi. Selv om de også kunne avsløre at arbeidsmengden var liten og ansvaret var tilsvarende.

Uansett hvor mye vi får ut av oppholdet her nede, faglig sett, så er det ihvertfall fint på andre måter. Etter jobb var vi i byen for å traske, drikke en øl og handle inn mat. Også dro vi hjem.

 Lars spiller fotball i hagen. I kveld skal vi ha aerobic-session

 Martine har fått ny kjæreste allerede. Husets vakt.

 Palme i hagen. Martine klatrer i palma. I mørket.

 Foran huset.

Utsikten over gjerdet. Føles som om grenseovergangen på Vestbredden.

1 kommentar:

Kine sa...

Høres bra ut! Fortsett bloggingen, det er gøy for oss hjemme og fint for deg å ha senere i livet! Da slipper du å lage fotoalbum med utklipte bilder,klistremerker og kommentar til bildene med sølvpenn!