torsdag, august 28, 2008

Husrom

I går fikk vi leilighet! På dagens andre (og siste) visning, var vi i Paris sitt 16. område. Vi var lure, og var der et kvarter før vi egentlig skulle være der. Dermed kom vi de andre i forkjøpet, og var først ute for å gjøre et bra inntrykk. Heidi hadde kledd seg opp som en prestedatter og jeg som en rik og sofistikert unggutt med verden for mine føtter.
Huseieren var en veldig hyggelig dame som leide ut 1. etasjen i huset sitt fordi barna hennes hadde blitt store og reist ut i verden. Hun sa at vi var perfekte, men at hun av høffelighetens grunner måtte møte de andre som kom også.

På kvelden ringte hun oss, og vi kom over for å skrive kontrakt. Leiligheten har rimelig godt størrelse, og består at 3 soverom i forskjellig størrelse, to herlige bad med dusjer og et lite skap på det største soverommet som har et kjøkken inni seg.
I Norge ville man kanskje ha tenkt "nei, dette var ikke så veldig fint". Men dette er Paris. Og vi er glade for å finne rom. Selv om det er "kjøkken" på et av soveromma, og at man må gå gjennom hverandres rom for å komme seg hit og dit.

Det ligger omtrent 30 minutter gange fra Eifeltårnet, i et rolig nabolag. Og det beste med alt? Prisen! 3200 kr per person inkludert strøm og vann! Hurra!

På mandag flytter vi inn, og 16. september kommer Anna fra Norge. Hun skal være med å bo med oss.
Anna, velkommen skal du være. Her kommer litt bilder. Mest for din skyld!


Ca. der ligger det.

Lille kjøkkenkroken som befinner seg på det største soverommet.

"Rommet med den grønne senga". Senga sier alt. Rommet har stil. Litt lite, med skrivebord.

Master bedroom. Stort rom med stor seng. Litt kjipt å ha kjøkken på rommet, men da har man samtidig alltid besøk.

Store rommet har også skrivepult og stort klesskap med enormt speil.

"Det blå rommet". Litt lite, men mer privat enn de andre. Køyeseng og sofa.

Blått rom. Fint på sin måte.

Ett av badene. Veldig fine, rundt vask og fliser. Litt Marokko-stil.

På kvelden måtte vi feire at vi hadde fått sted å bo. Vi dro til Susan for å drikke vin og spise kanelboller. Der var også en italiener og Philip som hun bor sammen med.

Bollene ble brent. Susan skyldte på fransk ovn som hun ikke kjente til.

2 kommentarer:

Karoline O.A. Pettersen sa...

Herrrrregud førr ei kul, grønn seng, heldiggrisen som får den! Leiligheita virka slettes ikke dum at all!

Keep on writing! :)

K

Anonym sa...

Altså, vi ble faktisk enige om å skylde på Philip hvis noe gikk galt! Og det var ikke jeg som puttet tha kanelbulla in tha oven. Over på beskjeder: jeg la et lilla laken oppå senga, men det er ikke rent, heller snuskete. Og madrassen ligger under senga til Philip la pompette.