lørdag, mars 27, 2010

C*** news



Det var liksom ikke en tricky nok situasjon å være 19 år og fengslet i Bolivia for kokainsmugling. Neida, det er best å bli gravid også.
Helt klart.

Stina her synes at hun nå fortjener å komme hjem til Norge. Siden hun helt tilfeldigvis har blitt gravid. Helt tilfeldigvis. Helt.

10 kommentarer:

Cesca sa...

Det funka i Chicago, gjorde det ikke?

Idun sa...

Hahahaha. Dette er kvalitetshumor. Eg håpar ho kjem tilbake og skal delta i Unge Mødre. Evt at ho er med i Unge mødre direkte frå fengsel. Reality på sitt beste.

Nalina sa...

Jeg lurer egentlig på hvem hun er blitt gravid med.

Joachim sa...

Enig. Fangevokter?

Kine sa...

seff har hun blitt gravid med en fangevokter. I håp om å få komme hjem av den grunn. Men så stiller Norge opp kun for barnet, og hun nekter å sende barnet til Norge for å selv sitte i fengsel der. Haha driti ut sier jeg bare. Seff skal Norge hjelpe barnet, han/hun er jo helt uskyldig. Er værre med mora da ja

Joachim sa...

Mmm-hm! Morra har nok kanskje bare godt av å sitte der litt gitt!

André sa...

SKEDSMOKORSET!

Siggen sa...

Hehehe, jeg tenkte som så når jeg leste på dabladet.no om saken "hm, dette var da en spesiell sak, dette vil jeg lese en blogg om for å få andres synspunkter også, Jeg vet! Vedder på at Joachim har blogga" Og jadda, Jockis du skuffer skjelden :P
Dagladet skriver forsåvidt at hun er gravid med kjæresten, men var det ikke hun som var sammen med hu andre kokainjenta som også sitter der nede? riktignok før de ble tatt? Og hva skjedde med de forferdelige fengselsforholdene i Bolivia? kosedyr og dvd? og kattepus på cella??!

Joachim sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Joachim sa...

Mhh-mm! Ikke akkurat Kongo-style, for å si det sånn!