søndag, august 24, 2008

Spinn of

For å ta det hele litt kjapt og kort, blir dette ett innlegg med masse bilder og litt tekst. Når man er barn lærer man at et bilde sier mer enn 1000 ord. Min barnelære sitter i fortsatt.
Vi har ikke internett, men får låne på en cafè i nærheten. Her jobber også amerikanske Jamie som vi også måtte da vi var ute for å finne venner og lykke på et utested på fredag. Plutselig var det et kjent ansikt i folkemengden.
Hun er fra Philidelphia i USA, har mørkt hår, og er veldig snill og grei.
Idag er hun ikke på jobb. Litt synd, men satser på å se hu igjen snart. Hun skulle også holde øyne og ører åpne for mulige leiligheter til oss.

Alt i alt skjer det så mye rart at det blir vanskelig å fortelle om alt. Men skal prøve så godt jeg kan.


Litt privatliv må man ha. Når man har dusjkabinett i hjørnet, ble vi fort oppfinnsomme. Det er rart å dusje og samtidig se på Heidi som valser rundt i rommet. Det har på en måte blitt en gylden regel at den som ikke dusjer ligger i senga og later som man er veldig opptatt med noe anna. For eksempel å sove eller synge.

Heidi elsker Metro. Mye spennede mennesker. De synes sikkert vi er spennene også. Eller kanskje ihvertfall eksotiske. Det er den looken Heidi går for. Med hatt som ble bulkete i regnet samme dag.

På fredag regnet det. Vi brukte store deler av dagen til å lete etter paraply. Tilsutt fant vi.

Starbucks har søt kaffe til en dyr penge.

På fredag hadde Mari bursdag i Norge. Dette ble årets bursdagsgave. Hennes navn forran tårnet. Slett ikke værst!

Litt av utsikten fra leiligheta vår. Eiffeltårnet blir man aldri lei av å se på. Her skal vi bo til slutten av måneden.

We are french people.

Noen giftet seg ved siden av der vi bor. Sånn ser den litt eldre genrasjonen med bruder ut i Frankrike.

En morgen sto det en bunke brente scootere og motorsykler nedi sentrum. Noen som driver sport i å tenne på dem om natta.

I går kjøpte vi vin og satte oss på Paris` eldste bro, Pont Neuf. Der var vi sammen med norske Susan som bor her, og hennes venn som jeg ikke helt husker hva het. Ett eller anna franskt noe. Men han var veldig hyggelig

I Paris kan man kjøpe øl på McDonalds.

Hvis man så gjennom brillene til den franske vennen til Susan, så han veldig ut som Onkel Jessie i Fult Hus som gikk på TvNorge. Han var ikke helt enig. Jeg prøvde å ta bilde gjennom brillene hans. Det gikk ikke sånn veldig bra.

Ingen kommentarer: