søndag, september 03, 2006

Mhh... Skeptisk

Jeg tror ikke jeg liker blogg, men noen har fortalt meg at jeg skal gi alt en sjanse. Så derfor prøver jeg nå, på denne fyllesjuke dagen derpå, å lage min første blogg. Vi får se hvordan det går.
Grunnen til at jeg prøver meg som blogger, er vel fordi mine to flotte samboere har hver sin blogg og jeg føler meg utenfor. Også fordi de har lykkes i å overtale meg til å prøve det da.
Vi får se hvordan det går

4 kommentarer:

d sa...

Før va da meg og deg mot André. So blei da meg og André mot deg. No e da ingen mot ingen = null konkurranse = ingenting å vinna = litt dumt. Men no kan me konkurrera om flest kommentara på bloggen sin, bere at André ikkje får vera me...

Anonym sa...

ey, fett med blogg da! nå kan jeg følge med deg her nordfra også:)

Anonym sa...

Nå ble jeg glad over å se at også du har fått din egen blogg. Den er allerede lagt til favoritter, så jeg ser frem til å lese mer om deg og ditt. Og tusen takk for i går. Det var en kjempekoselig kveld. Dere er flinke som inviterer sånn, til den fine, fine leiligheten deres. Får gjentas ;p Hepp!

Anonym sa...

Flotters bloggers! Du har yil og med en egen ånd som følger med deg fra oven (eller nord). Hvem er det? Er det gud? Eller den heilage ande? Jeg har ikke blogg. Jippi. Beate har blogg. den er tragisk og gøy: beatekarlsen.blogg.no haha, porno!